tisdag 23 december 2008

Haha sämsta maraton-snubbarna nånsin

Vi hade förberett oss som fän. Köpt energydrycker, chips i mängder och hade på oss mjukisbrallor. Detta skulle bli ett maraton med alla star wars filmerna, alla 6. 18 timmar film skulle det bli.

Och vad blev det?

inte ens EN hel star-wars film hahaha. Vi startade första filmen. Jag hade ju självklart laddat ner den I HD, men skiten hackade som fan så det gick inte att kolla. Vi blev då tvugna att ladda ner den i vanlig version, och medan den laddade ner så tappade man lusten. Vi startade filmen när den var klar, och orkade oss igenom ungefär halva. Sen insåg vi att det inte gick. Vi bara snackade o missade HELA filmen, så ingen fattade vad som pågick.

Då tog Star-Wars maratonet slut. Vi bestämde oss för o ändå köra en all-nighter o kolla på nån film o spela lite tv-spel.

Så det blev Super Street Fighter II Turbo HD Remix och My Best Friend's Girl, och en spansk skräckfilm vid namn Rec.
Båda filmerna var bra, men mesta tiden gick ju åt Street Fighter. Fan va kul det är när alla är på ganska jämlik nivå o man aldrig vet vem som ska vinna en fight. Riktigt skojj =)

Så, vi började 19.00 och slutade nu vid 05.30. Klarade iaf ca 10 timmar, helt ok : P men det visade sig att vi är mesigare än vad vi trodde haha.

aja, nu ska ja försöka se om ja kan hitta på nått så ja inte somnar (är ju för sent nu, eller för tidigt beroende på hur man ser på saken)



Men idag åker jag till Malmö vid 19.07 he he he. Ska bli trevligt :)

Inga kommentarer: