lördag 27 december 2008

Den Mystiska Varelsen

Denna varelse är inte så sällsynt, utan den finns överallt (nästan iaf). det är vara på vissa ställen de inte är tillåtna.

Denna varelse kan se ut på många olika sätt, lång, kort, smal, tjock. Pälsen varierar i färg beroende på vart i världen denna varelse har sitt ursprung.

Denna mystiska varelse gillar att ljuga mycket (använder hårförläning för att ljuga om sin hårlängd, lösnaglar för att ljuga om sin nagellängd, smink för att dölja fulheter runt ansiktet, push-up BH för att ljuga om sin bröststorlek, klackar för att ljuga om sin längd). Som ni ser så är denna varelse en mästare på att ljuga. Och det är en av grejerna som gör den så mystisk. Hur har den utvecklat denna otroligt påfrestande egenskapen? Är det medfött eller lär de av varandra?

De umgås alltid i flock, och vad de andra medlemmarna i flocken säger är jätteviktigt. Därför är det viktigt att hamna på hela flockens goda sida, om inte så är det kört med hela flocken. En enda medlem räcker för att vända hela flocken mot dig.

Denna varelse är monogam, men när de har fått i sig alkohol så tar de ofta tillfället i akt och passar på att syssla med lite polygami, eftersom alkoholen ger dem en bra ursäkt (tror dem).

Denna varelse är även väldigt bra på att leka me andra varelsers hjärnor och förnuft.

De kan behandla dig som att du vore gud på jorden, eller som att du är det bästa som någonsin hänt dem, för att sedan nästa dag (utan anledning) knappt lägga märke till dig. Detta är de experter på: att få dig o tro att du är allt för denna varelse, för att sedan visa dig att du inte är nånting, genom att till exempel inte svara på dina samtal eller sms. Ett annat knep de använder sig av är att inte ge respons på dina försök till att få deras uppmärksamhet. Den värsta versionen är nog att de svarar på samtal och sms, men beter sig som att du är en främling och är jätte korta o kalla i sina svar.

en av Mystiska varelsens specialiteter är också att säga en sak, men mena någon annan och därmed tvinga dig till att gissa vad de egentligen menar. Gissar du inte rätt, och antar fel mening, så blir varelsen mycket arg. Tänk noga igenom vad varelsen egentligen menar, innan du uttalar dig. Annars kan det få ödesdigra konsekvenser.

denna mystiska varelse kommer nog människan aldrig att förstå sig på riktigt. Den är väldigt konstig till sin natur. Mer forskning måste göras innan vi kan börja att ens försöka förstå.

och ja, ni har rätt. Det är kvinnan som är Den Mystiska Varelsen

kan ni se ondskan som gömmer sig bakom det vilseledande leendet?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser det!

A sa...

I see dead people